PawnDeluxe is de juiste plek

Wat wij doen; wij bellen een aantal van onze partners die horloges verkopen, en bieden hen uw horloge aan. Vul het onderstaande formulier in en ons team van professionals zal een schatting van de horlogewaarde maken. Op basis van deze schatting, zullen wij u vragen of u het eens bent met deze schatting van de horlogewaarde. Als u deze accepteert, dan zullen wij het horloge aanbieden aan onze partners. Zodra wij een koper hebben gevonden, nemen wij contact met u op om het horloge op te halen en te versturen, zonder kosten. Binnen 5 werkdagen hebben wij het horloge aan de koper geleverd en ontvangt u de betaling.

Hoe werkt het?

Vul de gegevens van het horloge dat u wilt verkopen in. Ons team analyseert uw horloge informatie en de foto’s en stuurt u een bod terug.

Zodra u het bod heeft geaccepteerd begint het zoeken van een koper. Wij zullen het horloge aanbieden aan een grote hoeveelheid partners die horloges en sieraden verkopen.

Zodra we de koper hebben gevonden, nemen wij contact met u op om het horloge gratis op te halen en te versturen naar de koper. Het proces van ophalen en versturen kan 5 werkdagen duren.

Binnen 5 werkdagen nadat het horloge is geleverd aan de koper, ontvangt u de betaling van uw horloge op uw bankrekening.

Leg uw horloge voor

Verkoop uw horloge
0% Compleet
1 of 4

Horloge Informatie

Set inhoud:

Als u enige problemen ervaart met het toesturen van het formulier, mail ons dan via sellyourwatch@pawndeluxe.nl.