WAT DOEN WIJ?

Wij hebben een breed Internationaal platform waar exclusieve goederen en bijzondere verzamelingen met volledige discretie door ons rechtstreeks worden opgekocht. Zonder tussenkomst van een derde partij bent u bij ons verzekerd van de beste prijs voor uw kostbaarheden.

HOE DOEN WIJ HET?

Geen onzin biedingen en mogelijk geïnteresseerde kopers voor uw kostbaarheden bij u thuis. Wij selecteren direct of de door u aangeboden kostbaarheden ook voor onze afzetmarkt geschikt zijn. Onze kennis, een team van (extern) gecertificeerde taxateurs en specialisten beschikken over een uitzonderlijk deskundigheid die voor u en ons snel de beste marktwaarde van uw kostbaarheden kunnen bepalen. Elke expert heeft zijn eigen vakgebied en wordt direct door Pawn De Luxe ingeschakeld om zo samen met u tot de beste prijs te komen. Wij betalen u dan ook gegarandeerd de beste prijs!

GROTE PARTIJEN?

Wanneer u een grote partij kostbaarheden of een unieke verzameling heeft is het van groot belang dat u direct de juiste begeleiding en taxatiewaarde krijgt. Via onze Internationale contacten weten wij snel of we uw aanbod aan de vraag kunnen koppelen. Deze dienstverlening wordt bekostigd door een feeafdracht over de betreffende transactie.

WAT IS DE VOLGENDE STAP?

U vult eenvoudig het inschrijfformulier in waarmee wij direct duidelijk inzicht krijgen wat het product is wat u wilt verkopen. Deze online inschrijving, aangevuld met een aantal detailfoto`s komen bij de juiste taxateur terecht en wij maken met u een afspraak om de deal met u te sluiten.

Al uw ingebrachte aanvragen zullen wij met uiterste discretie behandelen. We maken een persoonlijke afspraak bij ons op kantoor of bij u thuis.

Contact per mail: info@pawndeluxe.nl

Het kantoor van Pawn De Luxe is gevestigd in Nederland.